ΦΟΥΡΝΟΣ

Η ιστορία του φούρνου του κυρ Κώστα

Οι μυστικές συνταγές του κυρ Κώστα από το 1980, βγήκαν από το χρονοντούλαπο για να γεμίσουν μυρωδιές και γεύσεις το Μενίδι όπως τότε!  Τότε που όλη η Αττική τιμούσε το φρέσκο ψωμί του κυρ Κώστα.

Εκεί, στη γωνιά της Φιλαδελφείας με Πατηνιώτη, που οι μυρωδιές από φρεσκοψημένο ψωμί κάθε πρωί στις 6, μεθούσαν την γύρω περιοχή. Τι πιο ωραίο από ζεστό, φρέσκο, γεμάτο μεράκι ψωμί με το πρωινό σας; Κάπου στο 1991 ο κυρ Κώστας “φεύγει” ξαφνικά για τη γειτονιά των Αγγέλων. Άφησε όμως τις μυστικές συνταγές του ως παρακαταθήκη για να τις συνεχίσουν οι επόμενες γενιές.

Η μονάκριβη εγγονή του κυρ Κώστα, Αιμιλία, πήρε την μεγάλη απόφαση. Έβγαλε από το ντουλάπι τις μυστικές συνταγές του παππού της και άρχισε να τις επεξεργάζεται. Λίγες μέρες μετά, το όραμα του κυρ Κώστα που γέμιζε μυρωδιές και τις πιο ζεστές καλημέρες μέχρι το 1991 όλη την Αττική, το βλέπεται κάθε πρωί μέσα από τα μάτια της εγγονής του που ανελάβε τον φούρνο “Constantin” τιμώντας τον παππού της!

Σήμερα, οι φούρνοι Constantin, με πολύ προσωπική εργασία, μεράκι και αγάπη διαθέτουν τα προϊόντα τους σε δεκάδες πρατήρια άρτου της Αττικής, ενώ εκατοντάδες πελάτες απολαμβάνουν τα γευστικά προϊόντα που παρασκευάζονται καθημερινά.

Από τον Σεπτέμβρη του 2014, ξεκίνησε η επέκταση των δραστηριοτήτων των φούρνων Constantin, δίνοντας την ευκαιρία σε ανθρώπους που θέλουν να επενδύσουν σε έναν κλάδο που μέσα στην κρίση είχε αύξηση κερδών τουλάχιστον 4% με πολύ χαμηλό ρίσκο, δημιουργώντας την δική τους γωνιά Constantin στην περιοχή επιλογής τους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

Πρόσφατα ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, μέσα από την εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά, με ζωντανή σύνδεση, μας έκανε ένα 5λεπτο αφιέρωμα για την μοναδική προσφορά που έχουμε για όλους τους πελάτες μας κάθε πρωί. Δείτε το απόσπασμα πιο κάτω.