Ο καφές μας

Για τον καφέ μας (εσπρέσσο) ίσως να είμαστε οι μοναδικοί φούρνοι στην Ελλάδα που χρησιμοποιούμε 100% αυθεντικό Arabica χαρμάνι.

Από δεκάδες καφέδες που δοκιμάσαμε πριν τους βάλουμε στα καταστήματά μας, επιλέξαμε έναν από την αμιγώς Ελληνική εταιρεία “Samba”.

Ο λόγος;

Ήταν ο μοναδικός ΓΝΗΣΙΟΣ 100% Arabica καφές, που τον λατρέψαμε πρώτοι εμείς, με αποτέλεσμα να τον βάλουμε στα καταστήματά μας.

Τον προσφέρουμε πάντα με νεράκι ιδιωτικής ετικέτας Constantin!

Δείτε πιο κάτω τι γράφει η εταιρεία Samba για τον καφέ της:

“Για μας ο καφές Espresso είναι πολύ παραπάνω από ένας απλός καφές. Έχουμε εφαρμόσει όλο το πάθος, το μεράκι αλλά και την τεχνογνωσία μας πάνω στην τέχνη του καφέ για να δημιουργήσουμε χαρμάνια που θα μας δώσουν ένα τέλειο φλιτζάνι espresso. Έχοντας κάνει μακροχρόνιες δοκιμές και πειραματισμούς, φτάσαμε στο σημείο να βγάλουμε στην παραγωγή χαρμάνια που δύσκολα θα βρείτε όμοια τους. Αποτελούνται από καφέδες Arabica που πάνε την ιταλική παράδοση ένα βήμα μπροστά. Ελέγχουμε αυστηρά τους καφέδες και τους καβουρδίζουμε με εξαιρετική προσοχή προσφέροντας έναν espresso που χαρακτηρίζεται από την πλούσια κρέμα, το έντονο άρωμα του, την απίστευτα βελούδινη γεύση του και με επίγευση που θα σας ακολουθεί για πολλή ώρα . Επίσης δίνουμε μεγάλη σημασία στην συσκευασία του, αφού είμαστε από τις λιγοστές Ελληνικές εταιρείες που συσκευάζουν σε σακούλες triplex με βαλβίδα one way.”

Comments are closed.